Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Këshillim Intuitiv dhe Harmonizim Energjie – me Keidi Pushi

Keidi do t'ju ndihmojë të gjeni shkakun se përse jeta juaj nuk është aq e kënaqshme sa do të dëshironit që të ishte. Ju do të lokalizoni se çfarë po ju bllokon dhe Keidi do t'ju udhëzojë përmes një proçesi për të pastruar këto bllokime. Do të largoheni nga seanca duke u ndjerë të qartë, të fuqizuar dhe energjik për jetën tuaj.

SKEDULO

POROSIT EDHE TI EMBLEMËN TËNDE