Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Në Media

Të ndikosh përmes medias dhe të folurit publik

Njihet dhe Respektohet Globalisht

forbesfjalaglobal womenbeyondwomens cluboxygen

Paraqitjet në media dhe shtyp

global women press reborn

Konferenca e Global Woman 

Phenomenal Global Woman Show - October 7th, 2017 - Hollywood, California, USA Keidi was one of the 10 Phenomenal Global Women whose a book and a show was dedicated too. 

Lexo më shumë

FJALA - INTERVISTA e Diana&Keidi Pushi

"Në komunitetin shqiptar në Kanada, Diana Beqari Pushi është një emër që ka krijuar profesion unik brenda profesionit. E lidhur me shpirtin, me njohjen thellësisht të trupit, fizikut e terapisë mentale, Diana ka pak kohë që i ka thyer rregullat e një jete të zakontë."

Lexo më shumë
mag

Diana dhe Keidi Pushi: Reborn, platforma që të njeh me veten!

''Nënë e bija që kanë nisur rrugëtimin e zhvillimit të plotë njerëzor dhe spiritualizmit nga Toronto nëpër të gjithë botën. Tashmë gjenden edhe në Shqipëri dhe për shqiptarët."

Lexo më shumë

Rreze Dielli TV SHOW...

"Diana dhe Keidi Pushi janë nënë dhe bijë, të dyja shumë të trajnuara në metodologjitë e njohjes së vetvetes dhe fuqizimit. Duke punuar me to, ju mund të kuptoni rrugën tuaj më të mirë të gjetjes së lumturisë së vërtetë''

Shiko videon
mind vally

Fjalim i mbajtur në Mindvally

"Global ChangeMaker Series™ është lançuar si një inkubator inovator për Sipërmarrësit Socialë për të mësuar Artin dhe Shkencën, për tu bërë një Ndryshues i vërtetë Global''

Merr më tepër informacion
pic

Pasdite TV

"Diana dhe Keidi Pushi janë nënë dhe bijë, të dyja shumë të trajnuar në metodologjitë e njohjes së vetvetes dhe fuqizimit. Duke punuar me ta, ju mund të kuptoni rrugën tuaj më të mirë të ruajtjes së lumturisë së vërtetë''

Shiko tani